събота, 15 април 2017 г.

A 30 penaltový rozstrel je možná s väčšou pravdepodobnosťou, než by ste si mohli myslieť

Na prvý pohľad to Middlesbrough proti Liverpoolu bol ohromujúci hra. Nielenže team Championship mať tím Champions League do penaltového rozstrelu, ale trvalo 30 kopy na to sa rozhodnúť. Avšak, to nemusí byť zas až tak ohromujúce, ako si myslíte

Pre tých, ktorí nie sú oboznámení s tým, ako fungujú sankcie. - každý tím dostane päť striel na bránu a na konci tých, kto získal viac víťazstiev. Pokiaľ sa jedná o žrebovaní na konci roka, ktoré potom prestrelka pokračuje k náhlej smrti, čo je prípad, keď ak jeden tím skóruje a potom iný nie je, potom táto strana je vylúčená.Liverpool pričom oni na 14-13 cez Middle sbrough bol nový Capital One Cup záznam.

Vypracovanie pravdepodobnosť sankcií dostať k náhlej smrti je zložitá vzhľadom všetkých alternatívnych skóre, ktoré by ste mohli dostať tam (0-0 , 1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5) a spôsob, akým by mohlo dôjsť v priebehu shootout (napr Liverpool mohol streliť prvý trest potom chýbať štyri a Middlesbrough strelí posledný z piatich penále, aby ju náhla smrť). Existujú aj faktory, ako je pravdepodobnosť pokutového bodovanie v závislosti na použitom tímovej schopnosti a tlakom konkrétnu hru.


Avšak, akonáhle sa dostanete do bodu, náhlej smrti potom matematika zjednodušuje.Pravdepodobnosť, že hráč bodovanie žiadnu konkrétnu sankciu je o 75% * na základe nedávnych veľkých európskych turnajoch. Existujú dva spôsoby, že náhla smrť môže ísť ďalej, oba tímy gól (75% x 75%), alebo oba tímy ujsť (25% x 25%). Vzorec pre prácu, ktorá je: (0,75 * 0,75) + (0,25 x 0,25) = 62,5%

Takže akonáhle sa dostanete ku každej náhlej smrti je 62,5% šanca oboch tímov dostala na ďalšie kop. Middlesbrough a Liverpool to urobila deväťkrát. V dôsledku toho musíme prispôsobiť svoje výpočty k sile deväť.

((0,75 * 0,75) + (0,25 * 0,25)) ^ 9 = 1,5%

Inými slovami, akonáhle je hra dostala k náhlej smrti bol zhruba jeden v 60 šanca že to bude pokračovať tak dlho.Jeden z 60 nie je tak vysoký, tak prečo nevidíme viac výsledkov ako je tento?

Väčšina hier nepríde Bet365-Bonus čaká na Vás k pokutám (iba 12 z 91 majstrovstiev v jednej sezóne) a väčšina prestreliek nepríde k náhlej smrti. Môžeme však potvrdiť, že akonáhle sa dostane do tejto fázy a váš tím stratí 30-minútový trestný bod, pravdepodobnosť zrútenia do ne príjemného neporiadku je dosť vysoká **.

* Náš odhad je založený na každom Skôr ako sankcie za náhlu smrť - ktoré môžu mať o niečo nižšiu pravdepodobnosť, že budú skórovať. Máme však pocit, že to dáva zhruba presný odhad pravdepodobnosti.

** Úplné vyhlásenie: autor tohto príspevku je podporovateľom spoločnosti Middlesbrough.

Stávkové bonusy Bet365

Няма коментари:

Публикуване на коментар