неделя, 23 юли 2017 г.

Kladno i Budějovice neuspeli v nájazdoch, Jihlava vyhrala v predĺžení

Hokejisti Kladna nedokázali ani na tretíkrát naplno bodovať a po nevýraznom výkone podľahli Třebíči 1: 2 po samostatných nájazdoch. Rytiera tentoraz už nestala motívom majiteľ klubu Jaromír Jágr, ktorý odletel do zámoria pripraviť sa na sezónu NHL.

Zápas pritom začal pre Středočechy sľubne, už v 9. minúte Stach otvoril skóre a Kladnu patrilo ihrisko. Lenže Třebíč od druhej tretiny prevzala iniciatívu a vyrovnala. Kladne trápenie pokračovalo aj v poslednej tretine, v nájazdoch potom získala bod navyše Horácká Slavia rovnako ako v prvom kole v Šumperku vďaka Davidovi Dolníčkovi.

Po treťom kole už nie je ani jeden tím stopercentný.Jihlava totiž stratila v Šumperku trojbodové víťazstvo 59 sekúnd pred koncom, kedy domácim vyšla power play a zásluhou Jiřího Půhoného vyrovnali na 4: 4. Dukla, v ktorej bránke sa opäť objavil pätnásťročný talent Jakub Škarek, ale fanúšikom Šumperka radosť vzala. Predĺženie rozhodol svojím druhým gólom v stretnutí po 69 sekundách Richard Diviš.

Českobudějovický Motor tiež stratil výborne rozohraný zápas, v Litoměřiciach viedol ešte v priebehu poslednej tretiny o dva góly. Domáci celok ale zmobilizoval sily a po góloch Kopty a druhej trefe Kally si povedal o predĺženie a nájazdy. V nich bol jediným úspešným exekútorom Zdeněk Doležal, ktorý zároveň zosadil Motor z čela tabuľky.

Pražská Slavia prišla v Prostějove o trojbodové víťazstvo tiež v závere.Domáci Jestřábi sa pokúsili o hru bez brankára a po tlaku vybojovali trestné strieľanie, ktoré Michal Dragoun premenil. V záverečných nájazdoch napriek tomu boli úspešní červenobieli.

Úlohu favorita splnil Slovan Ústí nad Labem, kto rý zápas s Havířov rozhodol v druhej tretine piatimi gólmi a vyhral 7: 4. Přerov dokázal aj druhýkrát využiť domáceho prostredia. Duel s Mostom bol dlho vyrovnaný, počas krátkej pasáže v polovici poslednej tretiny ale Horáka postupne prekonali Pšurný, Dostálek a Gois a zariadili víťazstvo 4: 1.

Benátky síce na začiatku druhej tretiny odskočili Kadani na dvojgólový rozdiel, definitívne ale zlomili súpera až desať minút pred koncom v presilovke po Lakatošová bránke.Konečnú podobu výsledku na 5: 2 dal technický gól 27 sekúnd pred záverečnou sirénou, ktorý rozhodca pripísali Ordos.

prvá hokejová liga, 3. kolo:


Няма коментари:

Публикуване на коментар