четвъртък, 20 юли 2017 г.

Kríza na slovenskom: zväz kvôli bojkotu hráčov zrušil Hokejistu sezóny

bet365 mobil />

"Nebolo to ľahké rozhodnutie, ale rozhodli sme sa, že chceme hokej spájať a nie deliť. Ak niektorí hráči verejne deklarujú, že na slávnosť neprídu, rešpektujeme to, je to ich rozhodnutie.


Ľúto nám je predovšetkým fanúšikov, pre ktoré mal byť tento galavečer uskutočnený, "uviedol na webe SZĽH jeho generálny sekretár Róbert Pukalovič.

slovenské hviezdy na čele so skúseným útočníkom Marián Hossa, víťazom Stanley Cupu s Chicagom, totiž na začiatku týždňa vyhlásili, že budú Hokejistu sezóny bojkotovať.

Dôvodom je nedávna voľba nového hokejového šéfa. Súčasnej aj bývalej slávnej hráča štve, že neuspel kandidát Richard Lintner a delegáti potvrdili vo funkcii Igora Nemečka.Vznikla dokonca aj petícia. (viac čítajte TU)

"Netajil som sa tým, že vo voľbách fandím Riškovi. Slovenskú hokej potrebuje zmenu, nový impulz, ale to bet365 stavky sa nestalo. Aj keď voľby prebehli podľa stanov transparentne, nepáčilo sa mi ani ostatným hráčom, že spôsob hlasovania je urobený neférovo. Bola snaha o zmenu, ale funkcionári boli proti. Nebolo možné systém zmeniť! A o to sa práve snažíme, "povedal Hossa v rozhovore pre denník Nový čas.

" Pracujem v hokeji a pre hokej už 16 rokov a každému - vrátane všetkých hokejových reprezentantov - sa môžem v pokoji pozrieť do očí.Mrzí ma, čo sa teraz deje, nerozumiem tomu, ale verím, bet365 že tieto emócie, ktoré naozaj nikomu a v ničom nepomáhajú, skončí, "uviedol Nemeček.

Vedenie slovenských hokejového zväzu rozhodlo o zrušení slávnostného vyhlásenia najlepších hráčov jednomyseľne, ale laureáti o svoje ceny neprídu. "Ocenenie víťazom samozrejme doručíme. A financie sme sa rozhodli rozdeliť mládežníckym klubom, "prezradil sekretár Pukalovič.

Golonka: Dajte milióny a šéfujem!Gáborík: Daj hokeji pokoj!

Do slovenských hokejistov, ktorí "vzburu" rozpútali, sa oprel legendárny Jozef Golonka, ktorý kritizoval Lintnera už pri majstrovstvách sveta v rozhovore pre iDNES.cz.

teraz vyhlásil, nech Hossa a spol. "Prinesú svoje milióny a hokeju šéfujú". Marián Gáborík kontroval na facebookovom profile: "Jožko, prosím ťa, zdrž sa takých koment� �rov a venuj sa svojim veciam a daj slovenskému hokeju pokoj! Uvedomuješ si, koľko naši chlapci investovali do slovenského hokeja, a to nielen peňazí? "

Súčasná kríza sa prehlbuje.Miroslav Šatan, ďalší zo zlatých chlapcov, sa síce k petícii priamo nepripojil, ale odmietol ponuku bet365 bonus zväzu na prácu generálneho manažéra u slovenského reprezentácie, pretože sa bojí, že jeho spoluhráči nebudú v národnom tíme hrať.

"Ak sa táto situácia nebude riešiť, bude to horšie a horšie pre slovenské hokej," uvedomuje si Šatan.

bet 365

Няма коментари:

Публикуване на коментар